Dromerige Maan in Vissen
Vandaag ben ik wat dromerig, tijd glijdt voorbij zonder dat ik me daar echt bewust van ben. Mensen voel ik aan zonder daar met ze over gesproken te hebben. De Maan staat in het teken Vissen vandaag. Bij mij heeft dat vaak de uitwerking dat ik me wat meer terug trek in mezelf. Van nature ben ik nieuwsgierig en sta ik open voor anderen. Ik maak graag contact door te praten met andere mensen. Zoveel mogelijk wil ik begrijpen wat er te begrijpen valt. Hier voel ik me fijn en veilig bij. Op mijn gemak en in mijn kracht, in verbinding met mijn gevoel. Mijn gevoel is terug te vinden in mijn Geboorte horoscoop. De Maan zorgt voor mijn gevoelsenergie. Op het moment dat ik mijn eerste ademteug nam, tijdens mijn geboorte stond de Maan aan de hemel in het teken Tweelingen. Waar je Geboorte Maan zich bevind op het moment van je geboorte is voor iedereen verschillend. Er zijn twaalf tekens waar de Maan in kan staan. Ieder teken heeft zijn eigen wijze van zich uiten, gedragen en voelen. Ook kan de Maan samen staan met een planeet waardoor de energie van de Maan een andere uiting krijgt. In 28 dagen, een maan(d) loopt de Maan door alle 12 tekens. De tekens: Ram- Stier-Tweelingen-Kreeft- Leeuw- Maagd-Weegschaal-Schorpioen-Boogschutter-Steenbok-Waterman-Vissen. Elke Maan(d) komt de Maan weer langs jouw geboorte Maan. Maar ook de andere tekens lopen door jouw geboorte horoscoop heen en geven kleur aan de uitwerking ervan. Je “standaard” gevoel wordt als het ware nog extra kleur gegeven. Er komt wat bij. Het extraatje wordt gevoeld als een uiting in je gevoel of bij je gevoel. Zo kan het zijn dat als de Maan in het teken Vissen staat je dromeriger bent meer TV wilt kijken. Wilt dansen of muziek maken meer met je creativiteit bezig. Ook terug trekken in jezelf kan een mogelijke uitwerking zijn. Meer openstaan voor de gevoelens van anderen, intuïtief begrijp je andere mensen, dieren beter. Je voelt je sterker aangetrokken tot water . Alles voelt wat grenzelozer zowel de tijd als tussen mensen. Allemaal mogelijke uitwerkingen als de Maan in Vissen staat.  Elk teken heeft zo zijn eigen uitwerking. Er zijn algemene beschrijvingen te geven maar het is voor iedereen anders. Ieder mens is uniek daarom wordt het nooit helemaal hetzelfde ervaren als door een ander. Zo wordt ik altijd wat avontuurlijker en leer gemakkelijker voor een examen als de Maan in Boogschutter staat. Voel door de Maan(d) heen. Elke 2 dagen en een paar uur wisselt de Maan van teken. Het voelt dan anders voor iedereen. Een ieder ervaart het op zijn of haar eigen wijze. Net als dat elke volle Maan anders voelt. Alles is in beweging. In je Maar ook om je heen. Wil jij, je Maansteken weten? Laat het me weten…. Natasia de Ridder Almere-Stad Astroloog-Hypnotherapeut Kailosinzichten@gmail.com www.kailosinzichten.nl
Home