Vrijwilliger af.

Vrijwilliger af.

Afgelopen jaar, 2016, heb ik genoten. Iedere woensdag weer als vrijwilliger op het Spiritueel Centrum Nederland, vestiging Almere.

Met veel plezier heb ik deel genomen aan alle workshops, meditaties, lezingen bijgewoond en doe avonden meegemaakt.

Met name alle bijzondere mensen die ik ontmoet heb , hebben grote indruk op mij gemaakt. Monique Vork die heel veel liefde en aandacht geeft aan een ieder die in het Centrum te gast is op bezoek komt. Monique je bent een heel mooi en bijzonder mens. Ik heb genoten van je blijf gaan voor je idealen en blijf delen. Quirina Renes mijn mede-vrijwilliger. Lieverd je weet niet half hoe bijzonder je bent. Geniet van wat je kan en blijf het doen. Ik heb dit jaar zulke mooie woorden uit je mond horen komen maar ook genoten van je geweldige creatieve uitspattingen. Blijf dicht bij jezelf. Straal daar ben je goed in.

Ook alle anderen wil ik graag bedanken voor alle kennis, inspiratie, warmte, gevoel van samenzijn, vriendschap en niet te vergeten de gezelligheid.

Zo is een mooi jaar voorbij gegaan en zit mijn jaar als vrijwilliger er op. De woensdagen ga ik zeker missen in het bijzondere gebouw van Stad en Natuur.

Af en toe kom ik jullie vast weer tegen als gast op een avond van Spiritueel Centrum.

Heel veel liefs

Prettige feestdagen. En een fantastisch 2017!!

NAMASTE ( Ik zie in jou wat ook in mij zit.)

 

Plaats een reactie