Eerste nieuwe Maan 2017

Eerste nieuwe Maan 2017

Het is vandaag de eerste nieuwe Maan van 2017. Een nieuwe cyclus begint van 28 dagen. Een goed moment voor nieuwe voornemens en het stellen van doelen voor jezelf. Met name omdat alle planeten in directe stand staan, heeft dit extra kans van slagen. Deze eerste nieuwe Maan staat in Waterman. Dit teken staat voor ruimte en onafhankelijkheid. Alles is mogelijk. Betrokkenheid met de ander is aanwezig maar een ieder mag er zijn op zijn of haar geheel eigen wijze.

Deze nieuwe maan is uitstekend geschikt om je voornemens, van 1 januari, alsnog in doelen om te gaan zetten. Tijd om afscheid te nemen van overtuigingen die je kwijt wilt.

Onderneem actie en ga ervoor.

Neem de stap naar jou nieuwe begin.

 

Hulp nodig om je doel te bereiken?

Ik ondersteun mensen op weg naar hun doel.

Dit door middel van Astrologische consulten en Hypnotherapie.

 

Een reactie plaatsen