Toekomst voorspellen??

 

Kan ik in de toekomst kijken met astrologie?

Niet zoals de meeste mensen dat denken of zouden willen. Dus niet zoals de beroemde waarzegster met de glazen bol. Die jou wel eens gaat vertellen wat de toekomst in petto voor je heeft.

Wat ik wel kan????

      Aangeven wat de mogelijke uitwerkingen in de toekomst zijn. En dat dat heel vaak klopt. Ja dat heeft dus weer met waarschijnlijkheden te maken.  Er is een grote kans dat sommige gebeurtenissen plaats gaan hebben.

        Zo heb ik weleens mee gemaakt dat ik in mijn jaar horoscoop las dat ik komend jaar kans had op ongedierte toename of zelfs een plaag en ja hoor het jaar daarop. ( Terwijl ik het allang was vergeten.) Hadden we een kleine plaag zilvervissen.                                                                                                       Eerst vooraf gegaan door een soort kevertjes plaag die aan ons mooie en dure teaktafeltjes knaagden. Dus eigenlijk 2 kleine ongedierte plagen in 1 jaar. Ben het daarna gaan na zoeken in mijn horoscoop en ja hoor…. Daar stond het.

                                             Nu zal je kunnen zeggen of denken. Ja zo kan ik het ook zo achteraf checken of het er stond maar ik had het vooraf al gelezen. Zo ook met het verhaal van een vriendin. Had een oefen consult nodig. Dat wilde zij wel.                                                                                                                   Vervolgens kwam ik tegen dat ze problemen zou krijgen met haar auto of dat deze zelfs gestolen zou kunnen worden in het jaar erna.

En wat schets mijn verbazing een paar maanden later is haar auto kapot. Ook is haar auto inderdaad verdwenen geweest als in gestolen.

Hoe bijzonder is dat.

Met astrologie kan ik met je meekijken wat handig kan zijn om te doen. Dit kan zijn voor iets wat in het verschiet ligt. Ik kijk graag met je mee.

Wil je meer weten of een consult?

Neem dan contact op…

 

Home