Maan emoties

De Maan schuift in 28 dagen door de 12 sterrenbeelden. De energie die je daarvan kan meekrijgen is het voelen en je emoties. Voor mij is dit na een aantal jaren nu echt wel duidelijk. Als de Maan een ander teken in loopt voelt het anders. Soms totaal anders dan een paar uren daarvoor. Daardoor ga ik me ook daadwerkelijk anders voelen. Deze omslag kan in dagen, uren en soms zelfs minuten voelbaar zijn.  Dit is voor mij heel  intens, ik voel de sfeer dan ook echt anders worden om me heen. Daardoor verandert mijn gemoed, mijn emoties. Blijf dit elke keer weer zo bijzonder vinden hoe dit werkt.

Verscheidene malen, in de afgelopen jaren, heb ik me afgevraagd hoe het toch komt dat ik me de ene dag totaal anders kan voelen dan de andere dag. Deze, toch wel, subtiele schommelingen in mijn emoties daar kreeg ik niet direct mijn vinger achter. Tot ik me bewuster ging bezig houden met de loop van de Maan door mijn horoscoop. Dit zorgde voor een aha moment. De Maan draagt bij aan je gevoelsenergie. Dit wist ik eigenlijk al. ( Astroloog he 😉 ) Bewust en Onbewust is dat kwartje wat later gevallen. Sinds dat moment ben ik de loop van de Maan veel meer en beter gaan volgen. Voor mij verklaart het heel veel en begrijp ook beter waarom ik me zo voel als ik me voel. Ook verklaart het voor mij dat emoties soms net als de Maan zijn. De Maan gaat verder in haar loop op naar het volgende teken. Het staat niet zoals andere planeten, Pluto of Neptunus, jaren in een bepaald teken. Meer dan 3 dagen duurt het veelal niet. Vandaag voel ik me veel opener en meer op de wereld gericht dan gisteren. Nieuwsgieriger en meer open om van alles te leren en te delen. De Maan staat in Boogschutter vandaag dit is een gretig vuurteken dat graag door de wereld gaat met een open blik en zich op haar gemak voelt met avonturen en niet altijd de gebaande paden. Ze wil haar eigen mening en visie en waarheden vormen aan de hand van het leven. Bij mij staat de Zon, sterrenbeeld, ook in Boogschutter. Voor mij voelt deze stand vaak als een soort thuis komen. Doordat mijn gevoel en hoe ik me verder uit en me in mijn kern van nature voel dan in evenwicht zijn. Dit voelt heel goed. Wil je weten hoe dit bij jou zit of hoe het verder werkt met een consult? Neem dan contact op kailosinzichten@gmail.com
Home