Uniek

Uniek

Luister naar wat je gevoel en je hart jou vertellen. Als jij het tenminste toe laat en je ze laat vertellen. Ieder mens is anders en kan putten uit zijn eigen waarheid.  Wat als je, jou eigen unieke mogelijkheden niet meer durft te laten zien. Juist dat stuk wat jou, jou maakt. Dat stuk wat jou uniek maakt.                                                      Je wilt tenslotte aardig gevonden worden net als iedereen zijn. Niet uit de toon vallen, opvallen, kwetsbaar zijn of je zo opstellen. Gedrag laten zien wat door de groep waarin , jij je begeeft als wenselijk wordt gezien.

Waar blijft jij?  Ja, je gaat op in de massa van de groep je bent een wit schaapje. Jouw unieke kwaliteiten blijven.Verdrongen, verborgen je doet er nooit wat mee. Weggestopt. Beperkt zodat je jezelf niet uit mag leven. Je mag er niets mee doen.  Onzekerheid groeit en groeit. Het contact met je eigen innerlijk is ondergesneeuwd. Zonder eigen richting en mening. Doelloos, onzeker, zoekend. Je doet maar wat. Maar je hoofd steekt niet boven het maaiveld uit dat is zeker.

Weet je……

Van jou is er maar 1

JIJ BENT JIJ. Uniek vanaf je eerste adem teug hier op aarde. Durf te zijn en deel je uniekheid. Laat zien hoe mooi je bent. Vertrouw op je eigen kunnen. Laat je niet kisten en doe waar jij goed in bent. Kwetsbaar? Dat zeker. Krachtig? Echt wel…..     Eng? Natuurlijk. Ik vind het ook eng. Ook heb ik geleerd dat ik stap voor stap vooruit ga de ene na de andere. Als ik maar in beweging blijf en mijn doel blijf volgen en ontdekken.

Ik kijk graag met je mee. Zo kijken we samen naar jou mogelijkheden. Wat zit erin wat er nog niet uit komt. Mag het eruit komen? Benut jouw kwaliteiten wat erin zit mag eruit komen. Kijk door jou blinde vlek heen.

Wat voor jou heel normaal is, is het niet voor een ander.

Voor vragen of informatie kun je terecht bij mij of op mijn website kijken. Deze is nog niet af, daar wordt aan gewerkt. Net als aan de verdere ontplooiing van mijn eigen unieke IK.

Plaats een reactie