Vakantie......of toch niet...............
Een groot deel van Nederland is al op vakantie of heeft vakantie. Zelf ben ik dol op vakantie, ik vind vakantie geweldig en zelfs de reis er naar toe. Vakantie thuis of uit daar kan iedereen zich wel in vinden. Lekker niets hoeven, uitrusten, leuke dingen doen met je gezin, bijzondere activiteiten of uitstapjes een goed boek een dagje strand. Ik kan nog wel even door gaan met alles wat vakantie zo leuk maakt. Of dit dan vanaf huis is of ergens op een Spaans of Grieks eiland of strand, sportieve wandelvakantie, kamperen in Frankrijk, bergbeklimmen in Afrika  ja dat is ieder zijn/haar ding. Er is pas wat aan de hand als je ontdekt dat het voor jou helemaal niet zo prettig is.           Ik ben dol op reizen varen, rijden en vliegen geweldig vindt ik het. Je ziet van alles en beleeft van alles terwijl je naar je bestemming of bestemmingen reist. Voor mij het gevoel van vrijheid. Helaas is het voor sommige het moment om zich absoluut niet prettig te voelen. Het gevoel van klamme handen, zenuwachtig, angstig, hard willen weglopen of toch maar weer niet op vakantie gaan. Wat zou het fijn zijn als iemand nou eindelijk eens zou uitvinden dat je met een vingerknip al op je plaats van bestemming bent. Geweldig je knipt met je vingers en je bent waar je heen wilt op vakantie. Je spullen zijn er en je vakantie kan beginnen….. HEERLIJK!! Het slechte nieuws: Die vingerknip is lang niet altijd praktisch. Zag van de week een mevrouw met haar Golden Retriever, deze was ze aan het africhten. Als de hond moest gaan zitten knipte zij in haar vingers. Dus als zij met haar vingers knipte zou ze op haar favoriete Spaanse eiland zijn en haar hond nog steeds niet afgericht worden. Hoogst waarschijnlijk zou de hond zijn baasje gaan zoeken, die hij daar niet zou vinden. Dus een niet afgerichte zoekende hond en een mevrouw die hoogst verbaasd op een Spaans strand is beland. Niet ideaal en zeker niet wat de mevrouw voor ogen had. Het goede nieuws: Er is iets aan jou angst, stress, niet prettig voelen te doen. Waar jou wil is, is jou weg. Ik wil je graag helpen op deze weg. Zodat je kunt gaan doen wat jij wil. Zodat je op reis kan. Zodat je, je goed voelt en niet op een uitvinder gaat zitten wachten. https://kailosinzichten.nl/contact/ Leef je leven zoals jij het wilt!
Home