Beweging door de volle Maan
Bijzonder dat vandaag me op viel dat er heel veel beweging is, met name de afgelopen 2 dagen. Nu de dag dat de Maan exact vol is, rond 20:30 uur vanavond. Hoor en lees ik dat veel mensen slecht slapen, van alles ondernemen en acties doen. Er is beweging meer dan de rest van de maand. Net of men nog van alles wil afmaken en beginnen, plannen en bedenken, afwijzen. Nog even snel knopen wil doorhakken. Loslaten en achter wil laten voor de oogstmaan een feit is. Bewust of onbewust is men aan het oogsten en toch ook al weer aan het voor zaaien. Wat wil je wel en niet, je mogelijkheden en onmogelijkheden. De volle Maan in Ram brengt veel in beweging. Nog even naar buiten voor het seizoen van het naar binnen keren het naar binnen keren en…….. De winter begint nog van alles wil ten groei leggen. Een soort van in de tijdskast leggen tot de tijd van grote en zichtbare bloei en groei weer is aangebroken. Dit afgelopen jaar ben ik zichtbaarder geworden met mijn bedrijf, dat is helemaal geslaagd, de blogs die ik schrijf worden gezien en gelezen, mijn website bouw ik langzaam en zeker verder uit. Allemaal mooie dingen om mee te nemen. Wat ik achterlaat? Mijn hang naar perfectionisme. Dit gaat steeds beter, goed is goed genoeg voor mij. Komend jaar wil ik de medische basiskennis gaan volgen zodat mijn Hypnose sessies via de verzekeraars vergoed worden. Ook wil ik mijn Astrologische sessies aan mijn Hypnose sessies gaan koppelen. Dit heb ik afgelopen week, eigenlijk bij toeval, uitgeprobeerd in een Hypnose sessie en…. Het werkt zo goed, verhelderend en zorgt voor inzichten. Wordt dan ineens “echt” duidelijk dat ik begrijp wat er speelt en waar heling en herstel nodig is, tijdens de Hypnose. Plannen genoeg want er staat ook het geven van een workshop, presentatie of training op mijn verlanglijstje. Dus met de juiste tools kan ik weer aan de bak om zo nog beter mijn cliënten van dienst te kunnen zijn. Kortom een echte naar buiten gerichte energie, momenteel. Ja echt Ram hoor die helpt om in beweging te komen, actie te ondernemen, plannen te bedenken. Maar ook zeker je bezinnen voor je verder gaat op de weg die je bent ingeslagen, herbezinnen voor je verder gaat beginnen of loslaten en een andere kant opgaan. Het kan allemaal. Wat je ook wil of niet wilt. Het ligt allemaal onder een soort van loep momenteel. Het proces is er en mag beginnen. Het echte vormgeven en neerzetten op aarde…. dat mag nog even wachten. Dat even wachten heeft te maken met een energie die naar binnen is gericht. Deze energie zorgt ervoor dat het echte nieuwe wat er nog niet eerder was kan worden neergezet in de wereld. Omdat dit nu naar binnen is gericht kost het veel moeite en energie om je plannen en ideeën neer te zetten of vorm te willen geven of gaan laten aannemen op aarde. Daar kun je beter vanaf 31 December/1 Januari mee beginnen. Dan richt deze energie zich weer naar buiten en kan alles wat je wilt vorm geven of gestalte geven in en aan de wereld eenvoudiger wortelen en vorm aannemen. Wat goed is voor jou weet je zelf het beste. Koester wat jij tot stand wil brengen en laat gaan wat jou niet meer dient!!!! Voor mij tenslotte geldt dat goed, goed genoeg is. Wil jij weten hoe dit bij jou werkt? Door naar deze stand te kijken of een volledige geboortehoroscoop? Ik kijk graag voor je…. https://kailosinzichten.nl/contact/
Home