De rode loper
Onzekerheid kan je lamleggen het kan je wereld bepalen en jou kleur van de wereld ook. Iedereen is weleens onzeker. Niet iedereen wordt erdoor lamgelegd. Wordt je hierdoor lamgelegd dan ga je dingen niet doen, en laten, die je eigenlijk wel wil doen. Als je diep bij jezelf naar binnen kijkt wil je wel alleen vertrouw je niet voldoende op jezelf. Je wordt zoekend, naar jezelf luister naar jou hart en daar naar jou gevoel. Wat wil je en doe je. Wat kun je, draag je bij je en wat zijn jou unieke mogelijkheden. Waar kan je uit putten om weer verder te kunnen. Ieder mens is anders en kan putten uit zijn eigen referentie box. Tas, rugzak of rolkoffer. Wat als jij je eigen unieke mogelijkheden, die jou tot  jou maken, niet ziet of niet meer ziet.  Je voegt je naar wat anderen zeggen doen en vinden. Je wilt tenslotte aardig gevonden worden.  Je wilt niet uit de toon vallen opvallen kwetsbaar zijn of je zo opstellen maar verlies je jezelf dan niet als jij het altijd een ander naar de zin wilt maken. Je altijd conformeren aan de groep, doen wat een ander normaal vindt. Je hoofd niet boven het maaiveld uitsteken. Voegen naar de groep en groepsgedrag vertonen. Waar blijf jij dan, waar jij echt van houdt,  wat je echt doet en wilt.  Ja , je gaat op in de massa in de groep je bent een wit schaapje maar waar zijn jou unieke kwaliteiten in dit verhaal. Wat doe je met jou unieke stukje?                                                                                      Verdrongen, beperkt, verborgen. Het zelfs eng vinden om met je zelf aan de slag te gaan. Jou eigen unieke kwaliteiten, mogelijkheden en  samenstelling van karakter zijn uniek. Belichten, uitlichten en jezelf voor het juiste licht zetten zodat  je door je blinde vlek heen kan kijken, lijkt mij dan een noodzakelijkheid. Zodat je kan zien dat wat jij doet en kan echt is. Uniek in samenstelling omdat er van jou maar 1 is.  Wil je hetzelfde zijn als een ander. Jij bent jij. Uniek al vanaf de eerste ademhaling die je nam op aarde en daarna vooral, Mens durf te zijn. Durf te zijn met wat je hebt en deel je uniekheid. Laat de wereld zien hoe mooi je bent.  Wat zit erin wat er nog niet uit komt.            Wil je dat het eruit komt?   Wat wil je ermee…..                                                                                                                                                            Zolang jij, jij bent en een ander niet bezeerd, opzettelijk pijn doet of begrensd mag jij, jij zijn . Echt waar. Benut jou kwaliteiten en laat je zien.  Dan leg ik de “Rode Loper” vast voor je uit zodat je eruit laat komen wat er in zit. Wil je advies of inzichten? Dan kijk ik graag met je mee. Neem contact op via de mail of stuur me via Instagram of Facebook een bericht. Kailosinzichten@gmail.com
Home