Meer in Steenbok
Vrijdag 6 December 2019.
 
De Maan in Ram kan je wel bezig houden vandaag.  Je kan direct en vrij bot reageren. Zonder nadenken er van alles uit gooien. Of juist last hebben van de mensen die dat in jouw buurt doen. Een dag waarbij je op je teentjes getrapt kan zijn. Maar dat wil je dan wel laten merken en weten dat je hier niet blij van wordt.
Strijdvaardig kan je zijn en je ook zo voelen.
 
Terwijl je nog steeds, door Mars en Mercurius in Schorpioen, op zoek kan zijn naar intense contacten en verbindingen. Zonder dat er tot de laatste komma iets wordt besproken kan je de ander toch goed begrijpen. 
 
Je zou wat serieuzer kunnen zijn op een adviserende en goed bedoelde manier. 
Het naadje van de kous willen weten is ook iets wat langzaam maar zeker de kop op kan steken.Jupiter is naar de Steenbok gegaan en deze kan ervoor zorgen dat je voor iets te doen of af te handelen je eerst kennis en kunde gaat halen, probeert dit te doen, voor je op een wat beheerste manier tot actie overgaat. 
Steenbok kleurt de energie steeds meer. Ook Pluto, Saturnus en Venus staan al in Steenbok. De komende weken volgen er meer.
 
Meer structuur en de touwtjes in handen houden. Controle of alles wel klopt en goed gaat. kan het zo blijven. Of zijn er veranderingen noodzakelijk, omwentelingen, andere wetgeving, regels of structuur.
Dit wordt vast merkbaar deze periode, in je eigen leven en in je omgeving, de wereld de krant.
 
 Maatschappelijk is het vrij onrustig momenteel, tenminste dat voelt voor mij zo. Er is van alles aan de hand en natuurlijk is het en voelt het voor iedereen anders, op andere gebieden. Ervaar jij ook zo’n onrust om je heen? Of ook in je?
Weten hoe, wat en waardoor dat bij jou zo voelt, wordt ervaren en werkt?
 
dan is een Jaarhoroscoop een mooie manier om te door gronden wat er nu speelt en te snappen waar je staat. Ook de mogelijkheden, tendensen, voor volgend jaar kan ik voor je bekijken.
 
Iets voor jou?
 
Nog 1 dag en dan gaat het Astrologisch Weerbericht veranderen.
 
Alvast een fijn  weekend.