Welke stappen

Astrologisch weerbericht: Zaterdag 7 December en Zondag 8 December 2019.

Al 2 jaar schrijf ik dagelijks of bijna dagelijks het Astrologisch weerbericht. Vindt het geweldig omdat te doen. Alleen de laatste maanden merk ik dat het niet helemaal meer klopt. het voelde niet goed. Er moest iets veranderen, anders dan het was. Bij mij heeft het even geduurd voor ik er uit was hoe het verder kon gaan.

Het astrologisch weerbericht voelt  voor mij als een kind. De kleding die ze aan had is te klein geworden dus is het tijd voor een nieuwe garderobe. Iets waardoor er, voor mijn gevoel weer beweging en groei in kan zitten. Te kleine kleding knelt en zit niet meer comfortabel.

De weg naar een andere vorm heb ik gevonden.

Hiermee hoop ik naast mijn vaste groep lezers nog veel meer lezers tegemoet te kunnen komen. Ook denk ik dat het bericht zo zichtbaarder wordt en beter te vinden. De preciese vorm is nog niet uit gekristaliseert. Maar hier is al een goede stap in de juiste richting. De frequentie van het weer bericht gaat aangepast worden zodat ik ook andere blogs kan schrijven en zo ook andere kanten van mijn bedrijf, kennis, kunde en van mezelf kan laten zien. Dit is net als elk proces stap voor stap en kijken hoe het werkt en uit pakt.

Voor nu veel leesplezier.

Rechtstreeks en rechtdoor zee zijn kan heel handig, prettig en prima zijn. Natuurlijk kan je te rechtstreeks worden, dan ben je bot of zonder tact.

In ieder geval ben je op de toekomst gericht en waarschijnlijk bezig met plannen maken, doelen stellen.

Een intens proces kan dat zijn met emoties die er zijn maar niet altijd worden erkend, met vuur en passie. Dat is wat de Zon in Boogschutter en de Maan in Ram kunnen opleveren. Gedrevenheid om thuis iets voor elkaar te krijgen of in de familie.

Emoties zijn met een vuur teken, wat de Boogschutter en Ram beide zijn, net vlammetjes die kunnen worden uitgedoofd of kunnen worden aangewakkerd.

Nog steeds is er een onderlaag werkzaam die er voor kan zorgen dat je een intense behoefte hebt aan verbinding maken, aanvoelen en wat heel diepgaand kan zijn en uitwerken.

Een goede dag om lekker in beweging te komen door een wandeling te maken of te sporten. Ook hierbij kan je in intense en diepe gesprekken geraken.

Zondag gaat de Maan rond 09:00 uur naar de Stier en wordt het wat rustiger. Meer van het lekker eten, drinken en thuis gezellig maken in deze wat donkere dagen van het jaar. Vooral met familie of je gezin maar ook anderen die thuis op bezoek komen.

Mocht er toch nog wat spelen emotioneel gezien dan kan het even duren voor je dat wilt laten zien vandaag. Hoewel je in de loop van de middag best nog weleens tegen wat onverwachte zaken of ontmoetingen met anderen aan kan lopen. Wellicht gedraagt iemand in je omgeving zich anders dan je gewend bent.  Hierdoor of juist zomaar uit het niets kan jij ook anders reageren dan je gewoonlijk doet.

Zo tegen het einde van het jaar kan je getriggerd worden en je richten op het komend jaar.

Wat je gaat doen en beleven, plannen maken, ideeen. Het tegenovergestelde gbeurd natuurlijk ook het juist helemaal niets plannen en bedenken. Met een Astrologische jaarhoroscoop kan ik je tips, advies en inzicht geven. Zo ga je anders kijken naar jou processen en kijk je voorbij je blinde vlek.

  Wil jij nu wel eens ervaren wat ik in een  Astrologie consult voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op en maak een afspraak.

Fijn weekend.