Jaarhoroscoop actie 2019

 

Hieperdepiep Hoera voor mij 🙂 🙂 🙂 

Vandaag ben ik jarig en ben ik op papier alweer een jaartje ouder. Zo voel ik me niet.                                                                                                                          Al tijden voel ik me, wat leeftijd betreft, dezelfde leeftijd. Leer elk jaar en zelfs elke dag nog van alles bij. Je kan van iedereen die je ontmoet wel wat leren daar ben ik van overtuigd. Vieren doe ik het in het klein. Thuis met mijn gezin en er komen wat vrienden langs. Leuk om te vieren dat ik er ben en weer een mooi, spannend en nieuw levensjaar in ga.

Met de Maan in Stier kan je wat lastig uit je bed komen en kan het even duren voor je opgestart bent. Rustig aan beginnen dan kan je wat later op de dag lekker op dreef zijn en toch vaak nog meer gedaan krijgen, als dat de bedoeling is, dan je dacht. 
Mercurius staat aan het begin van de dag nog in Schorpioen maar al snel, 10:45 uur, gaat deze naar Boogschutter lopen. Je kan communicatief gezien een stuk opener, duidelijker en directer worden in je taalgebruik. Ook kan je enthousiast over iets gaan vertellen en uitweiden. 

De Zon staat in Boogschutter, dat is mijn sterrenbeeld. Enthousiast en doelgericht dat ben ik zeker. Elk jaar kijk ik in mijn verjaardagshoroscoop, de Solaar, om af te lezen waar ik rekening mee kan houden. Wat handig is om meer aandacht aan te schenken en of dat idee of plan dit komende jaar tot volle bloei kan komen. Toch mijn aandacht, tijd en energie beter aan iets anders kan schenken. Dit geeft mijn zo’n inzicht en kijk op mijn leven. 
Dat gun ik jou ook. Daarom speciaal voor mijn verjaardag heb ik een mooie aanbieding voor je.
Een jaarhoroscoop nu van 99,50 euro voor 85 euro.

                     Actie geldt van maandag 9 december tot en met Dinsdag 15:00 uur.                                                                                                                                                                  De Solaar, verjaardagshoroscoop, is er een onderdeel van.