Astrologisch weerbericht Maandag 23 en Dinsdag 24 December 2019. Onrust en rust.

 

 

In contact met de ander en jezelf voel je eerder aan dat er wat speelt of aan de hand is. Puur gevoelsmatig vang je op wat er bij iemand speelt. Je hoeft  daar verder geen uitgebreide gesprekken over te hebben. Vandaag wordt het op die manier voelen nog versterkt door Mars die net als de Maan in Schorpioen staat.  Als jij je verbinding maakt kan dat best hele diepe en intense processen opleveren.  Waarbij met name contact maken en verbinden de hoofdrol spelen.

Ook kan er, juist door het intense stuk van de Schorpioen, van alles op emotioneel gebied in gang worden gezet. Je wordt als het ware met je neus op de knel punten gedrukt. Waardoor je juist heel erg bewust bent of wordt van wat er aan de hand is en speelt. Thuis en in de familie maar ook in jezelf kan het erg onrustig zijn, gaan. Wel kan het best heel verhelderend werken, je ziet waar er nog wat aan schort. Natuurlijk kan het ook best heel confronterend zijn. Terwijl het juist nu zo kan zijn dat je niet het achterste van je tong wilt laten zien. Ogenschijnlijk kan alles in orde lijken. Dit alles kan het effect zijn wat zowel  Schorpioen als de Steenbok op je heeft.

De focus en het aandachtsveld ligt ook Dinsdag nog op verbinding maken en contact leggen. Maan in Boogschutter kan zorgen dat het meer openlijk en laagdrempeliger aanvoelt. Met enthousiasme kan je iemand tegemoet treden om zo in contact te treden met de ander.

Kalm, structuur, zelf het stuur in handen houden kunnen uiterlijke kenmerken zijn van de Steenbok. Ook begrenzing, beperkingen, wetten en regels spelen een rol. Er komt boven wat is blijven liggen en weggestopt is. Dat mag worden herbekeken en overwogen. Onrustig worden velen van veranderingen en aanpassingen maken. Onrust in en om je heen.

Nu net een voor de Kerst lijkt het wel tot stilstand te komen enerzijds terwijl anderzijds de onrust toeneemt. Maatschappelijk en in jou, met jou, waar je bij betrokken bent.  Er gebeurd ook van alles er is veel beweging. Juist als het heel onrustig is heb ik de behoefte om het nieuws uit kranten en van televisie over te slaan.  Mijn wereld wordt daar niet meer door gekleurd. Ik hoef er niets mee. Wereldvreemd wordt ik daar niet van. Ik richt me meer op wat er nu in mij en mijn nabije omgeving aan de hand is. Hierdoor ervaar ik meer rust en dat is wel erg fijn in deze drukke maand.

Later deze week zal er nog een Zonsverduistering plaats vinden met Nieuwe Maan. Daar in het volgende ASWB ( Astrologisch Weerbericht) meer over.

Last van onrust en weet jij je vinger er niet op te leggen?

Met jou horoscoop,  als leidraad,  verhelder en verduidelijk ik wat er aan de hand is en kijk daarna met je wat de verwachtingen voor 2020 zijn.

Belangstelling?

Maak een afspraak voor een jaarhoroscoop.

Verder lezen…….:  https://kailosinzichten.nl/jaarhoroscoop-2/

Of druk op onderstaande knop om een afspraak te maken.

Fijne dagen alvast.                          

Home