Astrologisch weerbericht laatste weekend 2019

 

De Maan heeft de afgelopen 2 dagen achter elkaar een groot aantal planeten gepasseerd. Als de Maan in Steenbok staat loopt deze in een rap tempo alle planeten af. Jupiter en de Zon gaan samen op en de Maan komt ook op bezoek bij beide. Grote nadruk op structuur geven, houden en veiligheid spelen een grote rol. Je wilt je veilig voelen, thuis, emoties zijn er die wil je graag hanteren. Ze openlijk laten blijken dat kan heel gevoelig liggen.  De Maan neemt grote stappen en gaat al snel een verbinding aan met Saturnus. Een rem kan voelbaar zijn, je wordt tegen gehouden of kan een ander proberen af te remmen.

 Daarna gaat de Maan naar Pluto en kan het emotioneel best heftig er aan toe gaan. Voelt of je aan het wankelen wordt gebracht en je evenwicht mag gaan hervinden. Mogelijk is de nacht van Vrijdag 27 op Zaterdag 28 December 2019 een nacht met heftige dromen die wat meer effect kunnen hebben dan je verwacht. Zaterdag ochtend is de Maan alweer op weg naar het volgende teken, de Waterman. Waar deze rond 07:00 uur in terecht komt.

Maan in Waterman levert vaak een gevoel van vrijheid blijheid op. Je kan daar heel veel waarde aanhechten. Dit wordt in de loop van de dag nog versterkt omdat de Maan een verbinding met Venus aan gaat. Het is dan net of ze tijdelijk in elkaar opgaan en dit zo doen dat ze als het ware tijdelijk 1 worden. Venus wil alles mooi maken en heeft ook graag dat er overeenstemming is. Geld en inkomen kunnen ook een rol spelen die anders is dan anders. Kan me zo in denken dat er bijvoorbeeld meer      geld gaat naar iets wat vrijheid oplevert, gelijkheid  tot stand brengt. Dit kan je een fijn gevoel geven. Er wordt echt waarde aan gehecht dat alles zoveel mogelijk eerlijk verloopt.

 Zondag nacht, 29 December, rond 2 uur staan de Maan en Venus samen. Wat niet heel lang duurt. Daar loopt de Maan te hard voor.                                                                                                                           

Mercurius staat aan het begin van de Zondag nog in opperste staat om contact te leggen en verbinding te maken op een laagdrempelig manier. Om 06:00 uur is ook deze van teken gewisseld en voegt zich bij de andere planeten in Steenbok. Wat je nog net wat meer bedachtzamer kan maken. Hierdoor kan je, je wat meer op je eigen innerlijk richten en kan het zijn  dat je wat trager reageert. Je wilt liefst geen of zo min  mogelijk risico’s lopen. Houdt het  liefst zelf de teugels in handen en  stuurt bij waar jij het nodig hebt, vindt.

Dit is het  laatste weekend van 2019. De deur staat alweer op een kier voor 2020. Ben zo benieuwd wat ik komend jaar weer allemaal ga beleven en meemaken. Wie ik mag ontmoeten en waar ik allemaal weer heen ga. Het leven dat ik mag leven is bijzonder. Met man, kind en 2 katten. Met familie, vrienden en kennissen. 

Na mijn verjaardag , een paar weken terug, heb ik mijn verjaardags horoscoop en transits* bekeken en voor mezelf uitgeschreven. De verwachting is dat er in ieder geval meer nadruk ligt meer op mijn werk komend jaar. Dan kan het zijn dat ik er meer mee bezig ga en me er meer mee bezig houdt. Dat ik meer werk heb en drukker met mijn werk of op mijn werk.

Afwachten maar weer.

Benieuwd wat er op jou pad komt en je aandacht onder andere heen gaat?

Met een Jaarhoroscoop krijg je een goed beeld van wat er zich af kan spelen, waar je aandacht heen wil en je focus op gaat liggen.

Interesse?

Druk dan op onderstaande knop.

Home