Astrologisch weerbericht Maandag 30 December 2019

 

Maandag 30 december met de Maan in Waterman heb je behoefte aan doen wat goed voelt voor jou en dit ook een ander gunnen. Je kan bijzondere dingen ontdekken over jezelf, wat je leuk vindt en wat je wilt ontwikkelen. Met als uitgangspunt dat het ok is voor jou en prettig voelt en een ander niet belast of belemmert. Lol maken kan daar zeker bij horen. Fijn en bevrijdend kan het voelen als je gaat doen, kunt gaan doen waar je blij van wordt. Net of je een last van je afwerpt en dat ziet en voelt dat het goed is zoals jij het wilt doen.

Juist momenteel kan dit heel fijn en prettig zijn. Een beetje lucht in dit zwaar opgetuigde aardse energie moment.

Het lijkt net of de zwaarte kracht nog wat meer aan mij en mijn lichaam trekt dan normaal. Al de planeten in Steenbok laten duidelijk hun energie voelen en zijn heel erg aanwezig. Emoties kun je zeker voelen en gewaar worden. Innerlijk speelt er zeker van alles, alleen het uiten daarvan kan heel belangrijk zijn dat lukt nu waarschijnlijk een stuk minder goed.

Er kunnen  hele intense contacten en verbindingen plaatsvinden momenteel ( Mars in Schorpioen) Je kan er heel veel aan hebben en tot bijzondere ontdekkingen komen. Zowel bij je zelf als bij een ander. Onderzoeken en nagaan hoe de dingen zitten en werken daar kan je heel erg mee bezig zijn. Zowel op het vlak van wat niet zichtbaar was wat nu wel zichtbaar wordt. Als wat je nog niet wist en daar nu achter komt kan er van alles duidelijk en zichtbaar worden.

Waarbij de Steenbok energie zorgt voor een grote portie relativering.

Want klopt het voor jou zoals het nu gaat in je leven? Wat is er mogelijk en kan het anders, wat mag er anders?

Structuur en regels. De invulling van je dag en leven. Daar gaat het vandaag over en dit blijft nog spelen zolang er van alles in je horoscoop wordt geraakt door de energie van de planeten in Steenbok.

En nu verder…… Op naar 2020

 

Home