Ik haal er uit wat erin zit. Zoveel mogelijk elke dag weer.                                                                                                                                                                              Zo bereik ik wat ik wil bereiken en kom ik waar ik komen wil. Stap voor stap dat zeker. Op een andere manier gaat dat niet.

Of zoals mijn sport coaches zeggen: ” Iedereen wil beter worden. ” Wat je doel ook is. Beter worden op jou eigen manier lijkt mij een goed streven voor iedereen. Of dat nu beter is in Pull ups, Squats ( Bewegingen die veel worden gebruikt bij CrossFit) en hardlopen zoals ik. Of beter worden in leiding geven aan een team mensen. Vergelijk je zelf niet met de ander. Jij bent uniek dus je kan het nooit zo doen zoals een ander het doet.

Doe wat bij jou past.

Voel je vrij om op dit bericht te reageren of neem contact op.

https://kailosinzichten.nl/contact/

Home