Astrologie Consult

Een consult wordt vaak gebruikt om advies te geven, vraagstukken te verduidelijken, verhelderen en inzichten te verschaffen.

  Vooraf heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Deze kan ik dan verder uitdiepen en  verduidelijken. Natuurlijk kan je ook tijdens het consult vragen stellen.     

            Wat kan ik voor je betekenen: Aan de hand van jouw blauwdruk kan ik je vragen beantwoorden.                                                                                                Dit kan gaan om vragen uit het verleden waar je nog steeds tegen aan loopt of last van hebt. Zodat deze worden verduidelijkt en je helder krijgt wat er aan de hand is. Als je weet waar de oorzaak vandaan komt kan je er mee aan de slag gaan.   

     Tijdens een consult kan ik advies geven over wat er nu speelt en waar je vragen over hebt. Hierbij kan je denken aan studie, baankeuze, relaties,  familie en nog veel meer. Er kan ruimte worden gemaakt voor wat extra aandacht nodig heeft. Vaak is dat wat je nu bezig houdt en wat er in de komende tijd speelt of kan spelen, dit kan 1 a 2 jaar vooruit zijn. ( Langer is ook mogelijk.)

Na het gesprek krijg je een handmatig ingetekende tekening mee.

Er is een mogelijkheid om opnames te maken van het consult te maken.

Prijs: 107,50 Euro

RECENSIES :

Bianca Hoorn

Ik heb het consult als erg waardevol ervaren. Goed om weer even stil te staan bij alle belangrijke items in het leven. Soms heel herkenbaar wat je aangaf, soms ook echt heel verassend. Het heeft me geholpen om weer focus aan te brengen. Ik vind het heel prettig dat je het op deze manier hebt gedaan. Met name je rust en je empathie verdienen een groot compliment! Ik heb echt ervaren dat je er veel tijd en energie in hebt gestoken en dat voelt goed. Nogmaals dank daarvoor!

Monique Vork

Het is al snel duidelijk dat er bij het consult van Natasia veel tijd in is gestopt om alles uit te zoeken. Vanuit elke invalshoek kijkt ze hoe de planeten ervoor staan.                                                Bijzondere om te horen dat alles vanuit dit punt is te herleiden en dat geeft mij bevestigingen in hetgeen ik al van mijzelf weet. Maar nog leuker is, dat wat nog niet zo duidelijk is, een mooie uitleg heeft en dingen op zijn plek vallen. Natasia legt het duidelijk en helder uit en kan ook zo heerlijk enthousiast worden als ze eenmaal in haar verhaal zit.  

Quirina Sterenborg-Renes

 Ik heb het consult als erg interessant ervaren. Vooral ook omdat bepaalde onderwerpen vooral over mijn werk gebied de puzzelstukjes vielen. Dat maakt het wel erg leuk om eindelijk te weten dat het gewoon komt omdat ik echt te veel leuk vind. En dit dus niet duidelijk af te lezen is. Ook bijzonder dat te zien van jong op eigen benen staan. Ja het was echt een hele leuk en mooie ervaring. Ik heb weinig op of aanmerkingen. Je doet het erg mooi en rustig je legt alles goed uit en je ziet dat je met passie werkt en met je eigen gevoel erin gaat. En niet enkel even wat uit berekend en iets hier over verteld zeg maar.                                                                                 Nogmaals dank je wel

Home