Nieuwjaar Week 1 2020

En al uitgevierd?

 Ik nog niet maar daar zo meer over….

Woensdag 1 Januari 2020

De hele dag staat de Maan nog in Vissen en kan je wat moeite hebben om het dag ritme weer op te pakken. Vooral als je flink feest hebt gevierd, laat bent gaan slapen.  Voor velen is het een vrije dag waarin er vaak weinig hoeft. Nog even een dagje los van het gewone ritme voor alles weer normaal draait en in gang is.

Donderdag 2 Januari 2020

 Begint nog net met de Maan in Vissen . Lekker slapen en dromen vannacht. Dan kan je fris aan de dag beginnen. Al snel gaat de Maan naar de Ram en kan je weer uitstekend wat gaan doen en ondernemen. Vooral lichamelijke beweging kan wel weer lekker zijn.                                                                      Lekker buiten even afkoelen kan lekker en zeker ook nodig zijn. Emoties kunnen zich roeren en de gesprekken over hoe iedereen zich heeft gedragen met oud en nieuw barsten weer los. Zal mij niet verbazen als de politiek zich gaat uitspreken voor een definitief vuurwerkverbod. Het kan altijd meevallen. Vooral over hoe je, je hoort te gedragen met oud en nieuw, tegenover hulpverleners. Er is een duidelijke mening over.

Vrijdag 3 Januari 2020.

                                                       Met de Maan in Ram kan je echt behoefte hebben en voelen om eens lekker wat te gaan doen, vooral lichamelijk. Wandelen, sporten, beweeg in ieder geval even lekker. Voor de frisheid is het misschien wel prettig om dat ook buiten te doen.                                  Relaties kunnen de nodige aandacht van je vragen. Als je, je prettig voelt bij iemand is het prima en voel dat goed. Zo niet dan kan er nog weleens zo impulsief gereageerd worden dat je verbaasd kan staan over je zelf.

Met name doordat Jupiter en de Maan elkaar beïnvloeden kan je heel veel emoties voelen. Deze kunnen er uit willen en dat kan dus minder genuanceerd gebeuren.  Hoewel je er waarschijnlijk meer last van hebt dat het innerlijk blijft steken kan er wel van alles gevoeld en gedacht worden.  Het hele intense verbinding en contact maken  van de afgelopen periode gaat vandaag verschuiven. De dag begint er nog mee. Rond 11:00 uur gaat de Mars, die dit dus veroorzaakte, naar de Boogschutter en wordt de manier van je aandacht richten openlijker, laag drempelig en vooral ook meer specifiek gericht op iets.

Zaterdag 4 Januari 2020

Ook  Zaterdag start nog met de minder genuanceerde recht voor zijn raap energie van de Maan in Ram. Goede dagen dus om actief te zijn en zo te zorgen dat je op een positieve wijze irritaties etc. er uit laat komen.  Je kan heel erg bezig zijn met jou plek en plaats in je gezin, familie, structuren, regels en ook het afbakenen van stukjes. Steenbok regelt dit allemaal nog voorlopig en wil dit graag op een duidelijke manier faciliteren, desnoods opgeschreven zodat iedereen weet war hij/zij aan toe is. Dit kan door alle planeten in Steenbok best over de top gaan. Oftewel over gestructureerd en niets meer willen doen zonder duidelijkheid en zekerheid.

   Het kan voelen of alles in een vaste vorm moet worden gegoten. Iet waar ik zelf meestal wat moeite mee heb.                                                                                                       Ik ben meer van de wat lossere vorm en wil zeker niet alles in regels onderbrengen .                                                                                                                                Structuur kan heel nuttig zijn maar bij een teveel krijg ik het echt letterlijk benauwd. Ja, ik weet waar dat vandaan komt. Voor mijn gevoel  wordt mijn vrijheid dan belemmert en heb ik niet meer de ruimte om dingen te doen zoals ik denk dat het, ’t beste is.

                   Zaterdag avond rond 18:00 uur gaat de Maan naar de Stier waar deze de rest van het weekend blijft. Dit kan ontspanning en de boel de boel willen laten opleveren. Nog even genieten van vrije tijd, een lekkere hap eten of een prima slok drinken.

Zondag 5 januari 2020.

                                                                                      Kan je de behoefte hebben om eens lekker uit te slapen en zelfs moeite hebben om uit je bed te komen.                          Een zekere luiheid na alle drukke dagen kan er zijn. Geniet van de kleine dingen. Als je eenmaal op gang bent kan je nog verrassend veel doen. Zowel voor jezelf als voor een ander mocht dat nodig zijn. 

Onverwachts kan er nog het een en ander spelen vandaag. Waarbij je kan  denken aan geld zaken een erfenis. Het gaat dan om geld van een ander of misschien iemand die je kent heeft iets wat met geld en financiën speelt. Het hoeft niet negatief te zijn . Wel speelt er iets op dit gebied.

Uitgevierd en weer aan je ”gewone” dagelijkse leven begonnen?

                                                           Zoals al gezegd ik dus nog niet.                                                                                                                                                                                                                             Mijn website is af en dat wil ik vieren met jou. Daarom kan je nu een Doorpaksessie bij mij boeken voor een mooie prijs.

Dan kan je gelijk even op mijn website rond kijken.  En al zeg ik het zelf… IK BEN ER TROTS OP.

Doe er je voordeel mee en klik op de onderstaande knop.     

 

Home