Astrologie

                            Astrologie maakt duidelijk dat iedereen uniek is.

Door een astrologisch consult kan je op een andere manier naar jezelf gaan kijken. Voorbij de blinde vlekken die je beeld kleuren kan je overzicht en een helder beeld krijgen. Je kan zodanig getriggerd worden dat je concrete stappen kan ondernemen en aan de slag kan met je bevindingen.

Aan de hand van de invloed van de planeten en hun onderlinge verbindingen kan er van alles spelen waardoor jij beïnvloed wordt en met een bepaald beeld naar jezelf en de wereld kijkt. Als ik met je mee kijk kan ik veelal het overzicht zien en voor je maken. Omdat ik er niet middenin  zit kan ik voor jou verhelderen waar je, je niet bewust van bent, je vraagstukken verduidelijken en voor je uitzoeken en uitdiepen waardoor je vastloopt of steeds tegen hetzelfde aan loopt. Zodoende kan er een totaal ander beeld en een totaal andere beleving ontstaan.

Dit vak als astroloog beoefen ik naar mijn beste kunnen hierin spelen mijn intuïtie en spiritualiteit ook een rol en vormen geregeld een aanvulling op mijn vakkennis. Evenals mijn vakkennis van andere werkgebieden.

            Met heel veel plezier bekijk ik samen met jou wat mogelijk is. Jouw route hoeft niet aan te sluiten bij een bestaand pad. Veelal ontdek je tijdens een consult jou eigen route en pad. Wat je met jou mogelijkheden doet wordt door keuzes, opvoeding en omgeving  bepaald. 

Astrologie vergt vaak voorbereidend werk en er worden verschillende methodes gebruikt. O.A. progressies, Solaar, Lunaar, transits en de algemene duiding.

Aan de hand van jou geboortegegevens; geboortetijd ( zo exact mogelijk), geboorte datum en plaats. Kunnen er berekeningen worden gedaan die leiden tot jou radix, je geboorte horoscoop. Je radix is een overzicht, in de vorm van een tekening die laat zien wat jij allemaal hebt meegekregen aan mogelijkheden. 

De wereld is mooier met jou!!

Home