DOORPAK SESSIE

Deze sessie begint met een kort Astrologie consult om uit te diepen wat er nu speelt en hierover bewustzijn te generen. Zo weet jij, als cliënt wat er nodig is en waar nu de focus op ligt.                                                                                    Ik kan met deze werkmethode sneller en doelgerichter te werk gaan. Duidelijkheid waar ik je verder mee kan helpen ontstaat.
Waar ben je mee bezig, loop je in vast en wat heeft nu de aandacht nodig om tot het gewenste resultaat te komen.     Aansluitend volgt er een hypnose sessie. Waarbij de benodigde stappen worden ondernomen om  zo op resultaat te sturen en verdere stappen in gang te zetten.  Na deze sessie heb je zowel  bewust als onbewust inzichten opgedaan, helder gekregen wat onduidelijk was en opgeruimd of   gereduceerd wat nodig is. Waardoor je verdere stappen kunt zetten. Zonder het gevoel een last te dragen afgeremd te worden of belemmeringen te ervaren. Een meer ontspannen gevoel met meer positiviteit, energie en zelfvertrouwen.

Prijs: 109 Euro

Recensies:

Miranda Gaasterland

Lieve Natasia, Hier mijn referentie voor jou. Wat een geweldig concept heb jij ontwikkeld door Horoscopen te combineren met hypnose therapie. Door eerst gerichte vragen aan mij te stellen waar mijn thema ligt op dit moment,  kwamen we er vrij snel uit waar het ongeveer aan schortte.      Ontzettend fijn dat je mijn horoscoop berekening bij de hand had. Je vertelde het allemaal in normale mensentaal. Dat is toch waar het uiteindelijk om draait, wel zo fijn, dan begrijp ik het ook allemaal.            Alleen daar stonden al zoveel thema's in beschreven en kon jij precies vertellen wat er speelde, waar mijn talenten liggen en wat er nog in de toekomst allemaal mogelijk is voor mij. Dit gaf veel uitleg, erkenning en waardering voor al wat ik maar nog niet geheeld krijg maar ook een goed gevoel dat ik wel op het juiste pad loop op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Alleen dit geeft voor mij al een stukje heling. Maar dan blijft het alleen bij het cognitieve stuk en dat wat in het systeem zit is dan nog niet geheeld en losgelaten. Prachtig om met de woorden die ik zelf heb genoemd te gebruiken voor de hypnose sessie. Dit zodat mijn hersenen het precies konden   begrijpen wat er werd gezegd. Op dit moment voel ik mij rustig en zelfverzekerd en ben benieuwd wat de sessie mij nog meer gaat brengen. Dankjewel voor je rust die je overbrengt, de heldere vertaling en de geweldige combinatie tussen deze 2 werelden. Liefs Miranda Gaasterland

Home