Aswb Onrust en zekerheid

 

Op 11 januari is Uranus na een moment van stilstand, recht gaan lopen. Geruime tijd kan je gevoelt hebben dat er van alles werd bedacht en verzonnen. Terwijl je hier uiterlijk niets van merkte en er eigenlijk niets nieuws ontstond. Nu breekt er een periode aan dat allerlei nieuwe plannen en ideeën naar buiten komen, ontstaan, worden neergezet. Met name als het gaat over woningen, het geld systeem en de arbeidsmarkt.

Deze zondag, 12 januari staan aan het einde van de middag Pluto en Saturnus exact samen. Begin van de dag scheelt het bijna niets meer. De beide planeten zijn de afgelopen periode al herhaaldelijk  besproken door astrologen en vele anderen. In mijn ogen geven ze een bepaalde periode in de tijd aan. Een periode waarin er veel onrust was. Bij heel veel mensen en maatschappelijk gezien. Beerputten worden opengebroken en onderzocht. Wetgeving en structuur staan hoog in het vaandel. Er wordt geprobeerd controle uit te oefenen op van alles en nog wat. Van C02 uitstoot tot behandelplannen in de zorg en van alles wat daar tussen ligt.

Op persoonlijk vlak hoor ik heel veel mensen die te maken hebben met onzekerheden, die door omstandigheden, te maken krijgen met interne of externe onrust. Er veranderd van alles in of om je heen en daardoor ben je genoodzaakt om te kijken waar je staat, wat je nu eigenlijk aan het doen bent. Zekerheden zijn lang niet altijd meer zeker. Zowel in jouw dagelijkse leven als in de relaties die je hebt, onderhoudt. Spreken over hoe je het zou willen onderwijl onderzoekend, aftastend of dit wederzijds is. De grenzen die er zitten aan een verbintenis met een ander kan ook wel degelijk meewegen in jouw doen en laten.                                                                                                                                                                                                                            Ze kleuren je dag en kunnen intenser binnen komen dan je eerst verwachtte.

Idealen spelen ook wel degelijk een rol. Het wordt weer normaler om ergens voor te willen gaan en je daar dan ook voor in te zetten. Mars die momenteel gekleurd wordt door de Boogschutter geeft hier zeker sturing aan. Gaan voor een doel wat je aanspreekt en je bezig houdt is veelal het uitgangspunt. De gevoelsmatige rol van de maan speelt altijd een rol. De grote hiervan wordt door het teken, waar deze in staat, bepaald. Met de maan in Leeuw kan er vandaag een hele duidelijke boodschap worden uitgedragen. Dit is echter de buitenkant en kan uit zelfbescherming zo overkomen. Uitgesproken normen en waarden kunnen hierbij horen. Gevoelsmatig kan jij je juist klein en onzeker voelen. Daarom is zekerheid wellicht nu zo belangrijk voor je. De neiging om eerst alles tot op het kleinste detail uit te zoeken kan aanwezig zijn. De kunst is echter om nu, de komende periode, te zorgen dat je neiging tot structuur functioneel blijft. Het gaat hierbij niet om de structuur en zekerheid zelf maar wat jij er persoonlijk van vindt, voelt en ondergaat. Structuur om de structuur is niet van betekenis. Wat jij er uiteindelijk van meeneemt wel.

De samenstand Pluto, Saturnus is wat deze hele week kleurt. Onrust zat. Vooral omdat de werking van Uranus ook merkbaarder is en wordt. Dit kan meer onrust op onverwachte momenten betekenen.

Goed zorgen voor je eigen welzijn en welbevinden zijn grote pijlers momenteel. Denk om jezelf en je rust.

Fijne week.

Nieuwsgierig geworden wat Pluto en Saturnus bij jou in gang kunnen zetten?

Dan is een jaarhoroscoop iets voor je.

 

Home