ASWB Zelf de touwtjes in handen houden

   Met de Zon in Waterman komen er momenteel weer wat barstjes in het over gestructureerde, regels en vormgevende Steenbok stuk. Onrust is er         genoeg. Dat blijft voorlopig ook nog een thema. Op persoonlijk vlak maar ook maatschappelijke en globaal heeft een ieder hiermee te maken.

  Afstandelijk kan je, je vandaag voelen. Niet zomaar iemand dicht bij je laten komen. Met de maan in Steenbok wil je eerst zekerheid op het gebied van    je gevoel hebben voordat je iemand dichterbij laat komen. Wel wil je contacten leggen, verbindingen aangaan en kennis uitwisselen, informatie delen    met anderen. Zolang jezelf stuurt en de touwtjes in handen houdt is er niets aan de hand gevoelsmatig. Emoties worden gekleurd door Steenbok.     Aangezien Pluto en Saturnus samen in de Steenbok staan kan er van alles naar boven komen wat in het verleden onder het kleed is geschoven,     weggestopt of genegeerd. Met name op het gebied van familie en gezin kan dit spelen. Alles wat emoties oproept als het over gezinnen, families en   manieren om te wonen gaat.

 Vrijdag is er een nieuwe maan en besteed ik daar uitgebreid aandacht aan.

 Weten hoe de huidige onrust zich in jouw leven vertaalt?

 Met een astrologisch consult krijg je daar een goede kijk op.

 Liever weten wat er verderop in het jaar voor ontwikkelingen zijn?

 Ook dat kan ik voor je duiden.

 Net als dat het mogelijk is om: relaties, familie perikelen, veranderingen, verhuizingen, gevoelens en jouw beleving daarvan aan een horoscoop af te   lezen.

 Nieuwsgierig geworden?

  Neem dan contact op.

Home