aswb Wat voelt goed

 Communicatie en verbinding daar gaat het met name op Dinsdag en Woensdag over. Dit kan geuit worden door het allemaal vrij luchtig te willen   houden. Emoties niet te dichtbij je te laten komen terwijl je wel over allerlei onderwerpen kan hebben. Het voelt, door de maan in Tweelingen en zon     in Waterman niet prettig om allerlei gevoelens heel dichtbij waar te nemen. Met name omdat je lichaam en geest samen op veilig willen spelen en dit   gevoelsmatig onveilig kan voelen.

 Een week waarin er weer veel gebeurd. Mercurius is Maandag rond de middag naar de Vissen gelopen. Hierdoor kan er nu meer geduid worden zonder   woorden. Verbinden en communiceren gaat dan op een totaal andere manier verlopen dan in de Waterman. Waar Mercurius hiervoor in stond.  Dan   wordt er heel veel rationeel uitgewisseld en gezegd. Nu kan het meer een soort aanvoelen van de ander zijn. Met name vanaf donderdag gaat er meer   op invoelend en aanvoelend vermogen.

 Vanaf Donderdag staat de maan in Kreeft. Dan is het gebruikelijk dat je eenvoudig oppikt wat een ander nodig heeft. Met name als het over zorgen en   verzorgen gaat komt de Kreeft tot bloei. Wat overigens helemaal niets zegt over hartelijkheid en warmte van hoe dit zorgen en verzorgen plaats vindt.

 Met alle water energieën kan je creativiteit groeien en zich verder ontwikkelen. Maar ook voor de tv zitten en helemaal opgaan in een film is wat de   zichtbare uitwerking kan zijn. Veelal gaat het Donderdag en Vrijdag om wat goed voelt en je voor de ander kan doen. Maan in Kreeft is nu eenmaal een   teken dat zich uitstekend kan verplaatsen in een ander. Ook als het om andere kijk op de wereld gaat. Sowieso hebben denkbeelden, wat voor jouw   normaal is en wat niet, de aandacht momenteel. Oog voor de ander en wat deze denkt, gelooft of juist niet gelooft is wat er opvallend aanwezig kan   zijn.

 Vrijdag heeft de aanvoelende en invoelende, soms creatieve energie nog de overhand. Waarbij de aandacht voor wat een ander voelt en ervaart de   boventoon voert. Inspelend op wat de ander nodig heeft. Op Vrijdag avond komt daar een kentering in doordat Venus naar de Ram gaat lopen.   Hierdoor wordt er meer focus gelegd op doen en dan ook nog doen wat jij zelf leuk vindt en op prijs stelt. Zo gaan we het weekend van 7,8 en 9 februari   in.

 Laat dit nou net het weekend zijn waarin onze zoon Milo kamp heeft. Ik ben dol op mijn zoon maar vindt een weekend zonder hem ook wel bijzonder   misschien juist wel omdat, dat niet zo vaak voorkomt.

 Voor nu blijf dichtbij wat goed voelt. Zet je in zo goed je kunt maar neem niet meer op je schouders dan goed voor jouw is.

 Geniet van deze wat voorzichtig naar het voorjaar  lonkende week.

 Meer weten over hoe de planeten voor jou persoonlijk uitwerken?

 Druk dan op de knop hieronder.

Home