Volle maan Doen wat past en gaat

 Leven zoals voor jou belangrijk is en bij je past daar houdt de maan zich mee bezig als deze vol is op 9 februari 2020 om 08:34 uur. Wat een   tegenstelling  oplevert met de zon die zich   bezig houdt met meeleven, inleven, helpen en verzorgen. De drive kan in ieder geval zijn dat iedereen   gelijk is en dus ook gelijke kansen heeft en moet   krijgen.

 De maan staat in Leeuw en vooral je alle dagelijkse activiteiten en invulling worden hierdoor gekleurd. Dat kan dus om werk gerelateerde zaken gaan.   Collega’s die je bezig houden maar vooral de invulling die jij persoonlijk aan je dag wenst te geven en hoe dit voor je voelt.Is je dag wat je ervan wilt of   verwacht of heeft het aanpassingen nodig om de dag te vormen zodat het meer passend is bij jouw. Een duidelijk gevoel heb je er zeker bij hoe je het   wel en niet wilt. Maan in Leeuw laat duidelijk zien en blijken wat prettig is. Zelfs als je een totaal andere maan hebt. Leeuw is erg aanwezig en je kan     niet zomaar om deze energie heen. De emoties kunnen hoog zitten en een kwetsbaar gevoel kan daar zeker de onderliggende reden van zijn. Daar   tegenover staat de zon die open staat voor de ander.

 Een helpende hand toesteken aan mensen die het minder hebben of meer betrokken zijn bij de wereld om je heen. Ook meer aandacht voor je   omgeving kan daarbij horen. Betrokken bij omgeving, dieren en mensen welzijn en wel beleven kan allemaal meespelen. Zon in Waterman zorgt voor   meer betrokkenheid en meer oog voor ongelijkheid om je heen. Misschien ben je er alleen maar mee bezig in je hoofd en komt het niet verder dan dat,   wat goed mogelijk is. Er kan zich een behoefte aan rust aandienen, vooral als je het erg druk hebt gehad kan dit echt iets zijn wat nu sterk opduikt.

 Saturnus is als het ware aan het weglopen voor Pluto, weg van de samenstand. Ze gaan beide weer wat meer op zichzelf staan hoewel de samenwerking   pittig was en voorlopig vast nog wel merkbaar is.Op het moment dat de maan exact vol is kunnen ze van invloed zijn op vriendschappen,   geestverwanten en verenigingen. Met name jouw positie hierin en hoe jij je in groepen beweegt en neerzet kan daardoor gekleurd worden.

 Mars draagt ook zijn steentje bij door momenteel, gekleurd door Boogschutter, vrij doel gedreven en wellicht wat idealistisch van zich te laten horen.   Met name in contact met de buitenwereld kan je het beste willen doen en neerzetten. Hier kan nog al wat energie in gaan zitten en naar toegaan. Zo   kan het heel goed dat je mening en visie ook een meer gerichtere weg neemt dan voorheen.

 Er gebeurt genoeg en wordt ook heel wat aangevoeld en opgepikt van de ander. Zonder dat je daar over hebt gepraat met een ander ben je prima in   staat om emoties en gevoel op te pikken en in te schatten. Met name Mercurius, de communicator, kan hier een grote rol in aangeven. Neptunus zorgt   dat er nog intenser wordt waargenomen en is hier dus een intensiverende factor. Waarbij je de vraag in de gaten mag houden of het van jouw is of van   een ander. Let op je grenzen en leef mee maar neem niet over wat niet van jouw is.

 Doe wat goed is voor jouw en doe wat je kan voor een ander. Probeer hier een balans in te vinden. Juist met deze maan gaat het om wat van jouw is en   wat van de ander.

 Wat doen de planeten in jouw horoscoop en is wat is daar de invloed van op jouw en jouw leven?

 Ben je hier nieuwsgierig naar?

 Neem dan contact op door op de knop hieronder te drukken.

Home