Nieuwe maan.

Nieuwe maan is een mooi moment waarbij je stil kan staan bij wat er deze maand uit mag groeien. In je zit een stuk dat overeenstemming zoekt met wat je voelt. Soms gaat het dan om iets wat echt nog verborgen was, vaak om iets waar je minder bewust van bent. Voel wat er nodig is en je aandacht vraagt. Laat zichtbaar worden wat eerder niet zichtbaar was.

Gevoelig en aanvoelend met maan in Vissen.

Maan in Vissen kan nog gevoeliger maken dan je al bent. Grenzeloos aanpassen en overnemen wat van een ander is kan veel eenvoudig gaan. Simpelweg omdat deze maan zorgt voor grensvervagingen. Je kan moeite hebben en krijgen met het aangeven van je grenzen. De ander vraagt je aandacht. En je geeft dit ook graag en eenvoudig. Hierbij kan het zelfs zover gaan dat je eigen belang en wat je nodig hebt op de tweede plaats komen. Je wilt je graag inspannen voor je partner of een ander waar je een relatie mee hebt.

Mercurius retrograde en innerlijke processen.

Er kan van alles aan de hand zijn of spelen bij een ander. Je pakt dit vrij eenvoudig op en begrijpt het zonder dat daar een uitgebreide uitleg of conversatie voor nodig is. Net of je het uit de lucht opvangt. De retrograde Mercurius, die ook in Vissen staat werkt nu versterkend. Je bent meer gericht op innerlijke processen en voelen. Er gaat minder tijd in gesprekken zitten je wilt ervaren, meemaken en vooral voelen waar je focus naar toe gaat.

 Energie vloeit.

Momenteel kan je het gevoel hebben dat je wel ziet wat er gaat komen en je energie laten vloeien in de richting dat het gaan wil. In de meest bijzondere vorm kom je dan in een geestelijke staat die je een flow kan noemen, ook wel een trance.  Je kan zo opgaan in wat je aan het doen bent dat je tijd en plaats uit het oog verliest en helemaal niet meer waarneemt wat er om je heen gebeurt. Dit alles past uitstekend bij de Vissen.

Samen iets ondernemen. Opvallen in de wereld.

Activiteiten, hobby’s maar ook ergens heen gaan en samen met iemand iets ondernemen kan je meer dan eerst bezig houden. Juist het samen doen of met meer aandacht iets doen dan je eerst deed is wat meer aanwezig kan zijn. De nadruk is er, je steekt graag iets op van waar je mee bezig bent. Opvallend kan zijn dat je anders dan anders overkomt. De wereld ervaart je anders. Het tegenovergestelde kan ook . Dus jij ervaart de wereld anders, komt mensen tegen die anders, minder burgerlijk meer uitgesproken zijn. Voor iedereen kan dit anders worden ervaren. Bekijk hoe dit voor jouw uitpakt.

Leven van alledag en veranderingen en aanpassingen.

Onder de loep van het alledaagse kan je soms verrassende ontdekkingen doen. Maar ook kunnen er intense veranderingen optreden. Zodat je wellicht het idee hebt dat je leven totaal veranderd of aan het veranderen is. Aanpassingen, grenzen stellen, afbakenen en ondergaan. Meenemen wat voor jouw belangrijk genoeg is en waar je nu zonder moeite afscheid van kan nemen kunnen zaken zijn waar jij je mee bezig houdt.

Laat groeien wat goed voelt en besteed aandacht aan wat nodig is volgens jouw.  Er zijn ontwikkelingen genoeg in je maar ook om je heen. Kleine stappen, grote stappen, even rustig acclimatiseren. Geef jezelf de ruimte die jij nodig hebt.

Er speelt veel.

Hoor nu veel om me heen dat er veel intense zaken spelen. Veranderingen noodzakelijk of afgedwongen spelen hier een rol in. Overzicht ontbreekt geregeld als je midden in de onrust van alledag staat. Hierdoor kan het onoverzichtelijk zijn en niet te overzien waar je mee bezig bent.

Gun jezelf weer rust en overzicht.

Op 26 Maart is er een snuffel eens rond in mijn praktijk middag.

Hierbij is het mogelijk om een ontspannende Hypnose te ervaren of een inzichtgevend Astrologisch consult mee te maken.

Kijk maar: https://www.facebook.com/events/193361822008106/

Neem contact op er zijn nog maar een paar plekjes.

Home