Dromen van wat je wilt laten groeien

 

Een goede tijd om je naar binnen te richten en daar te ontdekken wat jij nou echt wilt. Wat mag er tot bloei komen. Er kan nu een hang zijn naar als het maar praktisch en handig is, wat ervoor kan zorgen dat het niet groter dan groot wordt. Fijn als je gevoel mag stromen en je in staat bent om te dromen hoe het beter kan. Laat gerust je fantasie op de loop gaan en creer wat voor jouw meer mag worden dan een droom.

Volle maan in Maagd en Zon in Vissen

De volle maan staat in Maagd. Daartegenover staat de zon in Vissen die ook nog een verbinding maakt met Neptunus, die ook in Vissen staat. Het kan een hele inspirerende periode zijn waarbij iedereen en alles je kan beinvloeden. Je kan meer de neiging hebben je met de stroom mee te laten voeren dan dat je er tegen in wilt zwemmen.  Eindeloos genieten en loslaten wat je niet meer nodig hebt kan momenteel je dag kleuren.

Sfeergevoeliger en jezelf onder een vergrootglas leggen.

Omdat je eerder in staat bent de sfeer in je directe omgeving op te pikken kan je veel meer tot je nemen dan je bewust door hebt. Daar tegenover staat dat je het beste wilt voor iedereen en eigenlijk zelfs voor het universum. Dan wil je echter graag dat het ergens toedient wat je doet en je kan geneigd zijn jezelf onder een vergrootglas te leggen. Zo ben je kritisch naar jezelf toe. Zorg dat je niet te kritisch bent en je voldoende lucht houdt om te bewegen. Anders heb je kans, dat er door disbalans, nog meer verstoort wordt. Hierdoor kan het dan eerder uitslaan naar een meer passieve houding waarbij je werkzaamheden laat liggen die op je te wachten. Of juist een houding dat je het allemaal perse op een bepaalde manier wilt doen. Het kan dan gaan schuren ( Mercurius retrograde Waterman).

Gevoelsenergie van de maan, andere planeten hebben ook effect op je emoties

Juist door de wat kritische gevoelsenergie van de Maagd worden dromen en gedachtes niet onrealistisch en kan het heel goed zijn dat wat je droomt en fantaseert je daadwerkelijk kan en gaat verwezenlijken. De maan in Maagd houdt je als het ware met je voetjes op de grond en zorgt dat je praktisch bedenkt wat er in gang gezet kan worden. Zorg alleen dat je niet teveel wordt beperkt en ingeperkt door jouw kritische stemmen in je hoofd. Je uithoudingsvermogen kan een mogelijke boost krijgen. Als je besluit iets te doen en je hier opricht kan je een betere focus hebben( Mars en Jupiter). Veranderingen en aanpassingen kun je doorzetten en ermee om leren gaan. Zo kan er radicaal iets worden omgegooid waarbij je emoties genoeg door je heen voelt gaan. Er ligt door de invloed van Mars en Jupiter ook veel aandacht op. Deze zorgen ervoor dat je aandacht naar je emoties gaat. De emoties kunnen als groter worden beleeft, dan normaal het geval is. Dit resoneert momenteel met de wijze waarop er met het Corona virus wordt omgegaan in Nederland.

Een andere uitwerking van Neptunus.

Neptunus is de planeet van de niet grijpbare ziektes waaronder virussen vallen, dus ook Corona. Bij virussen loop je er tegenaan dat je ze niet kunt bezweren met antibiotica. Neptunus zorgt er al een hele tijd voor dat er bijzondere ziektes en virussen de kop opsteken.  Corona is een virus dat vergelijkbaar is met griep. Het levert angst op voor heel veel mensen. Wat heel veel stress oplevert. Nu al is er een toename van het aantal mensen die zich meldt bij huisarts en ziekenhuis. Ook dat is een uitwerking van Neptunus en is momenteel in Nederland zichtbaar. Vooral het niet kunnen zien en het veranderlijke van een virus, het ongrijpbare, is wat extra stres oplevert. Laat je niet teveel meesleuren.

Lekker ontspannen en weer opladen.

Voor mij betekent dit dat ik geen tot nauwelijks nieuws meer volg en nee ik ben niet wereld vreemd. Het levert nu voor mij de gewenste rust op waardoor ik in staat ben te blijven doen wat ik graag doe en aanpassingen te doen waar dat nodig is. Gisteren ben ik een dagje naar de sauna geweest en heb me heerlijk genietend en ontspannend, met een vriendin , aan rust overgeleverd.  Een dagje niets was weer een goed idee. Erg lekker zo kan ik nu weer meer ontspannen verder. Ik ben weer lekker bij gekletst en ben lekker bijgetankt. Meer op mezelf gericht kan ik ook anderen beter begeleiden, ondersteunen en een zet in de goede richting geven.

Jij persoonlijk

En bij jouw? Is het voor jouw ook een goed moment om je meer naar jezelf te richten en aan de slag te gaan met de stappen die jij te nemen hebt. De volle maan levert vaak een conflict op dat innerlijk of met je omgeving speelt. Juist deze maan is daar heel goed geschikt voor. Door het praktische stuk van de maan kan je ook duidelijk inzetten op realistische groei en bloei. Geef aandacht aan wat je wilt laten groeien. Juist nu kun je, je dromen voor je laten werken. Ook als je meer te maken hebt met Dromerigheid, meeleven en eindeloos willen slapen. Dat kan nu net zijn waar je behoefte aan hebt en wat nodig is. Voor sommigen kan dit  heel bijzonder omdat ze bij elke volle maan  niet lekker of erg onrustig slapen.

Daar zou deze volle Maan dus nog weleens een kentering in teweeg kunnen brengen.

Meer weten hoe dit voor jouw persoonlijk uitwerkt?

Maak een afspraak voor een consult.

Home