Astrologische weerberichten Maan in Waterman.

Maan in Waterman momenteel. Mensen laten zich weer wat meer horen. Andere planeten die nu in Waterman staan zijn Mars en Saturnus. Gaat vandaag veel aandacht naar wat eerlijk is. Is er genoeg voor iedereen, zorgen we goed voor elkaar als groep. Gaat het volgens de normen en waarden die we als samenleving graag uitdragen? Er is meer aandacht voor.

Intense focus op onze maatschappij en het reilen en zeilen van wat toelaatbaar en acceptabel is. De aandacht blijft er heen gaan de komende tijd. Sommige zaken lijken duidelijk te worden en aan de oppervlakte te komen. Tot 25 april dan gaat Pluto zich weer meer naar binnen richten. Dit kan als resultaat hebben dat niet alles wat er gebeurd nu al naar buitenkomt en zichtbaar wordt. Rond begin oktober van dit jaar gaat Pluto weer recht, direct lopen en kan er weer meer naar buiten komen en duidelijk worden dan nu het geval is. Hoewel er nu natuurlijk genoeg gespeculeerd en vermoed wordt.

De maan loopt het weekend in de Vissen. Tijd verglijden en loslaten wat er even niet toe doet. Vooral zondag, dan valt ze samen met Neptunus, kan een bijzondere dag zijn waarin het duidelijk is en wordt dat de wereld niet ophoudt bij de Nederlandse grens. Het kan ook een ontspannen weekend worden.

Net waar ik aan toe ben. Als het weer nu ook nog meewerkt…

We are in this together.

Astrologie consulten kunnen digitaal en ook met anderhalve meter afstand. Ze kunnen je inkijk geven in de huidige tendensen in je leven. Verder verduidelijkt het je wereld.

Meer weten?

Neem contact op: www.kailosinzichten.nl/contact

Fijn weekend.

Home