verbinden en afstoten van de huidige planeetstanden

De volle maan van verbinding met de ander en contact maken met jezelf. Intuitie en gevoelens spelen daar een rol bij.

Behoefte aan contact en gezelligheid

De volle maan komt er weer aan. Deze keer is het de maan van jij en de ander. Je bent erg gesteld op communicatie en uitwisseling, met iemand anders momenteel. Het gaat hier vooral om de relatie die jij met 1 ander hebt en niet om de wisselwerking die je met een groep hebt. Er kan meer behoefte zijn om met 1 iemand op te trekken en daar mee te praten, discussieren en te schrijven. De voorkeur kan naar gezelligheid uitgaan maar verder kan dit iedereen zijn. Van moeder, tot vriendin en van zus tot collega of client als het maar gezellig is en jullie kunnen praten en met name verbinding kunnen maken. Dat is waar je in de kern meer naar kan verlangen en neigen. Laten we het gezellig houden kan iets zijn wat daar bij hoort. Dit kan vooral in de breedte werken en heeft weinig van doen met de diepte ingaan. Met iemand de relatie, band, het contact aftasten op een dieper niveau. Dat kan juist nu lastiger zijn, waarneembaar bij jezelf zeker. Het neerzetten in de wereld of naar buiten uitdragen kan verdomd lastig zijn. (Zon in Tweelingen conjunct Venus die retrograde loopt).

Voelen waar je enthousiast van wordt en nieuw kan een toevoeging zijn

Het voelen kan een totaal andere weg in slaan. Het ergens enthousiast van worden (maan in Boogschutter) kan je gedrag dusdanig beeinvloeden dat je nieuwe ervaringen opdoet hiermee. Het kan verruimend werken, je leert heel anders kijken naar je omgeving. Ook kan je de behoefte hebben aan verkennen van nieuwe informatie. Verandering van omgeving kan juist nu wonderen doen. Belangrijk om te zorgen dat je, je bij alles wat je doet en onderneemt op je gemak voelt zodat het nieuwe fijn aanvoelt. Nieuw kan een toevoeging zijn zolang jij je erin kan vinden. Let hierbij op je eigen gevoel en probeer niet enkel gezellig te voldoen aan wat er gangbaar en wenselijk is. Ja, juist dat stuk waar de zon in Tweelingen in uitblinkt.

Je aanvoelende kant wordt aangesproken

Aanvoelen wat er bij een ander speelt of aan de hand is gaat nu vaak wat eenvoudiger dan je eigen gevoel tonen, laten zien. Zowel in je communicatie naar de ander als waar je, je aandacht opricht. Vanuit de behoefte verbinding en contact te maken wordt er vrij eenvoudig waargenomen waar een ander mee bezig. De verbinding komt vooral tot stand doordat er wordt waargenomen dat er behoefte is vanuit een ander. Een periode waar de behoeftes er zijn en worden waargenomen om met elkaar te verbinden. Daadwerkelijk iets in gang zetten, zelf initiatieven nemen, ontwikkelen is een minder voorkomende tendens momenteel. (Mars in Vissen). Aanpassen, conflicten vermijdend en zich verre houden van welke onrust dan ook kan een grote rol spelen.

Pluto houdt zich bezig met je normen en waarden

Op de tegenwerkende stand van de zon en maan, op elkaar, sluit de huidige Pluto stand ook weer mooi aan. Normen en waarden, wat er is klopt dat nog en mag anders worden aangepast. Hoe het voelt voor jouw is hierbij heel belangrijk. Met name deze tijd vraagt om het bekijken en herzien van je eigen kijk. Als dit niet meer aansluit of past kan het daadwerkelijk tijd zijn voor grote veranderingen. Deze zullen op dit moment nog niet duidelijk zichtbaar zijn, worden. Met name omdat Pluto nu en de komende tijd meer naar binnen uitwerkt. Ook de werking van Jupiter, die alles uitvergroot en soms groter maakt dan wenselijk is sluit hierop aan. Hoewel deze vooral ook innerlijk voelbaar kan zijn.

Groepen, groepssteun en de werking die Saturnus daar op heeft

Met name in groepen kunnen de huidige normen en waarden worden ervaren, aanbevolen of afgedaan. Juist met groepssteun kan het individu zich willen laten horen en eenheid maakt macht kan een grote rol gaan spelen. Juist in een groep durft men dat neer te zetten en te uiten. Vooral op wereld niveau speelt dit een rol maar ook langzaam maar zeker weten gelijkdenkenden elkaar in Nederland steeds meer te vinden. Ook een vorm van samen voor het beste voor de groep en minder voor 1 enkel individu hoewel dat wel de trigger kan zijn om een groep in gang te zetten. Saturnus speelt hier een grote rol in, grensbewaker en beperker waar nodig is. In staat om te regelen en organiseren waar behoefte aan is. Nu nog retrograde lopend dus zal de werking vooral innerlijk merkbaar zijn. Er is al wel behoefte aan een netwerk of samenwerking alleen de kans dat men zich erbij aansluit of verenigd in een groep is na de zomer een stuk groter dan de komende weken.

Exacte maanstand, verbinden en inleven

Vrijdag 5 juni om 21:14 is de maan exact vol, de komende dagen ga je, langzaam maar zeker al iets van haar werking merken. Vaak slapen mensen wat slechter met de volle maan. Met name als er verbindingen zijn tussen de huidige maanstand en geboortehoroscoop is het merkbaar dat er van alles speelt. Specifiek voor deze maan is de behoefte om je te willen verbinden met een ander en een vergroot inlevingsvermogen. Luister vooral naar je eigen intuitie en blijf daar mee in contact terwijl je naar een ander uitreikt.

Meer weten over jou eigen horoscoop of heb je specifieke vragen waar je niet uitkomt?

Neem contact op: www.kailosinzichten.nl/contact

Ik kijk graag met je mee

Home