Volle maan 28 januari 2021

Astrologisch weerbericht:

Volle maan 28 januari 2021

Groepen en hoe daarin te verkeren, je thuis te voelen en je plek te vinden. De drang om het op jouw eigen wijze en manier te doen, aan te pakken en af te handelen. Met behoud van eigen wijsheid. Wat vooral gevoelsmatig heel belangrijk kan zijn. Balans zoekend met de zon in Waterman die heel erg bezig is met het neerzetten en ontdekken van zichzelf. Onderzoekend wat er nou echt als prettig en aangenaam wordt ervaren. Terwijl er zeker een bepaalde luchtigheid in mag zitten en het echt niet allemaal heel serieus op een bepaalde manier wordt bekeken en afgehandeld. Hierbij valt er te denken aan hobby’s  nieuwe om te ontdekken en verder gaan met wat al in de smaak valt. De manier waarop er wordt omgegaan met alles wat het leven leuk maakt voor jouw. Waar ga je graag heen en wat doe je graag zijn handig om in gedachten te houden. Zelfstandig in staat om tot actie over te gaan is welkom.

Aangezien het hier om een volle maan gaat kan er een grote behoefte zijn om een balans te vinden tussen de maan en de zon. Ze staan tegenover elkaar en zullen eerder geneigd zijn elkaar te bestrijden dan samen te werken. In het algemeen bekeken. De kunst is dus nu net om evenwicht te vinden. Dit is echt niet altijd het midden, hoewel dat natuurlijk wel het ideaalbeeld is. Dit is per persoon afhankelijk.

Het zo doen en aanpakken als voor jezelf als prettig wordt ervaren daar draait het om. Waterman zorgt vooral dat het luchtiger en gelijkwaardig gebeurd. Heeft altijd ook voor wat er speelt, bij de ander waar een band mee is. Met name geliefden, kinderen maar ook zeker vrienden en geestverwanten. Het kunnen en willen leren van elkaar is zeker deze maan een belangrijke toevoeging. Wat dat is en hoe dat gaat is voor een ieder anders.

Er zit een verdiepende en intensere laag onder de luchtigheid van de Waterman. Onder andere Pluto kan dit nu aandikken en vooral voelbaar zorgen voor verdieping. Er kan worden getracht het luchtig te benaderen en te bekijken terwijl er voelbaar van alles kan spelen. Met name bij of met vrouwen. Deze kunnen intenser dan ooit overkomen of het gevoel hebben hier wat mee te moeten. Het kan ook op een ander niveau worden ervaren als dat er veranderingen gaande zijn, transformaties op het gebied van wat men graag doet. Vrij logisch. Uitgaan kan niet en zal vermoedelijk onderhevig zijn aan aanpassingen, wellicht liggen de plannen al klaar. Anders naar festival, theater, film en concert.

Onderliggende onrust kan voelbaar maar nog niet zichtbaar zijn. Er zijn nu processen gaande die door sommige mensen al wel voelbaar zijn en ook al onrust kunnen geven. De uiteindelijke vorm en op welke manier er iets van wordt gemerkt is nu nog niet, in zijn totaliteit zichtbaar.( Mars in Stier en Uranus in Stier.) Waarbij vooral de mening en visie van iemand, de manier waarop deze in het leven staat, heel kleurbepalend is. Is het zwart, wit of zijn er grijstinten te vinden.

Blijven verbinden en contact maken is heel belangrijk. Hierdoor blijft er gecommuniceerd worden ook tussen alle verschillende mensen met een diversiteit aan meningen en ideeën. Daardoor verliezen we elkaar niet uit het oog maar blijven juist in contact. Op een gelijkwaardige manier waarbij de ene visie en mening niet belangrijker of meer waar is dan de ander.

Een goed moment om eens te overdenken waar er de komende maanden meer tijd en aandacht heen mag gaan. Waar zit er nog groei in, wat kan er beter en wat heb je niet meer nodig, dient je niet meer en kan worden losgelaten, afstand van gedaan worden?

Wil je weten wat de komende tendensen voor jouw persoonlijk opleveren?

Neem dan contact op: www.kailosinzichten.nl/contact

Home