Nieuwe maan. Astrologie. Wat mag er uit gaan groeien

Astrologisch weerbericht: Nieuwe maan 11 mei 2021

Op 11 mei begint er een nieuwe maan.

De zon en maan zijn even samen in het teken Stier. Vasthoudendheid en soms wat koppig maar vooral volhouden is karakteristiek voor deze stand. Aandacht laat alles groeien en bloeien. Kijk waar je aandacht heen gaat en ga ervoor.

Stier wil vasthouden wat hij kent op alle vlakken en dus ook in relaties. Wat er verbetert mag worden en waar het gevoel naar uitgaat. Het samen genieten van allerlei leuke en mooie dingen maar ook het elkaar niet los willen laten. Vertrouwen op wat er is en dit vast willen houden. Verandering is er altijd maar er wordt nu veel waarde gehecht aan het behouden van wat er al is.

Juist deze duidelijkheid ontbreekt geregeld. Even als het niet doorzien of doorgronden van wat er allemaal speelt en aan de hand is. Dit alles kan een verre gaande invloed hebben. Met name als je niet op veranderingen zit te wachten.

Er is veel oog en oor voor de ander en wat deze wil, hoe te verbinden met de mensen om je heen maar ook samen genieten van wat er is in de vorm van eten en drinken is iets waar enorm van genoten wordt. Meeleven, voelen en denken met de ander speelt een behoorlijk aanwezige rol momenteel. Wellicht omdat je voor jezelf niet geheel duidelijk krijgt wat je zelf voelt en ervaart. Door interne chaos van gevoelens en emoties, dromerigheid of onduidelijkheid. ( Neptunus) Ook grenzeloosheid kan een rol spelen. Waar begint het stuk wat bij de ander hoort en wat is er van jou en goed voor jouw?

Het kan je bezig houden deze maan. Verbinding maken en aangaan daar gaat veelal de behoefte naar uit. Vast ook gestimuleerd doordat dit een stuk minder is gebeurd of zelfs een gebrek daaraan in ontstaan de afgelopen tijd. Kijk op welke manier je, je wilt verbinden en waar je tijd en aandacht aan wilt besteden.

Relaties zijn divers waarbij er valt te denken aan een partner relatie maar ook vriendschappen of zakelijke relaties vallen hieronder. Samen iets doen of ondernemen is belangrijk. Van wandeling tot samen over iets praten en ergens samen van genieten. Het gezellig hebben in een relatie is enorm belangrijk deze periode. Samen ergens heen groeien binnen de relatie.

Dit thema speelt een uitgesproken rol de komende maan. Natuurlijk zijn er nog andere thema’s die een rol spelen. Vooral als het om je eigen horoscoop gaat. De invloed van nieuwe maan laat iets toenemen en groeien, mits je je aandacht daarheen leidt. Evenals wat geef je de kans om verder te ontwikkelen de komende maan. Het is in ieder geval een goede tijd om nieuwe projecten op te starten. Waar ga je voor en wat laat je opbloeien. Je relatie, geldzaken op orde brengen of zijn er andere onderwerpen waar je mee bezig gaat.

Astrologie is van alle tijden. Verduidelijkt en verheldert wat er speelt in de maatschappij en zorgt dat je begrijpt wat er aan de hand is. Zowel voor jouw persoonlijk als op maatschappelijk gebied. Komende volle maan, 26 mei ga ik, tijdens een interactieve lezing, meer in op de uitwerking van de planeten en met name de volle maan van dat moment. Heb je vragen, wil je iets specifieks weten over astrologie?

Home