HYPNOSE

Hypnose is een staat die de mens soms van zelf aanneemt. Zonder moeite wordt er in hypnose gegaan bij talloze bezigheden.

Een hypnotiseur, hypnotherapeut of regressietherapeut kan er voor zorgen dat de overtuiging die je hebt wordt aangepast zodat je van geestelijke en lichamelijke klachten afkomt.

De voordelen van Hypnose zijn groot, het werkt snel. Hierdoor heb je geen eindeloze of jarenlange sessies nodig.

       Waar je ook gaat en wat je ook doet je neemt altijd je gevoelens, ideeën en angsten met je mee. Deze kunnen je verrijken en je wereld groter maken. Of ze beperken en weerhouden je.

Angst kan nodig en praktisch zijn. Het is een halte die je aandoet als dit nodig is een doorreisstation, je alarmsysteem geeft je een signaal dat je waarschuwt. Het is niet bedoeld om je te laten weerhouden je leven te leven zoals jij het voor ogen hebt.                                                                                 Angsten beschermen jou ze zorgen dat je kan overleven door geen onnodige risico’s te nemen. Het is een fantastisch systeem dat goed werkt.

    Het is alleen niet feilloos…  en draait op wat werkt voor jouw op basis van ervaringen. Een mooi systeem dat zorgt voor jouw veiligheid.                                      Ook is het een systeem dat houdt van oude patronen en blijven bij wat je bekend is. Het kan je onderuit halen, saboteren tegenwerken en het je erg lastig maken. Dit omdat het op dat moment niet beter weet.

                                                                 Dat is te veranderen… natuurlijk.

Zet jij de eerste stap dan zetten we het samen in beweging.

   Als dit proces in gang is gezet dan gaat je brein doen wat jij echt wilt en niet een oud patroon afdraaien uit zekerheid.                                                                Je vertrouwt op wat je echt wilt en hierdoor is het mogelijk te gaan doen wat je echt wilt. Of te laten wat je echt niet meer wilt.